tausta iso 

Aronsson & Carnbäck Hockey

ac parbild– en trygg och professionell partner

AC Hockey har en stor, samlad erfarenhet både från isen och utanför. Vi har själv varit med om att vinna VM-guld, SM-guld och Europamästerskap för klubblag. Vi vet hur det känns att vara med om framgångens rus och i motgångens uppförsbackar, vi vet vad som krävs för att lyckas. Vi vet att det är lika viktigt att hantera en stor framgång som det är att gå vidare efter en tung förlust. Vi har spelat hockey på elitnivå i Sverige, Nordamerika, Finland, Tyskland och Österrike. T.ex. har Patrik Carnbäck spelat 4 år i NHL.


I oktober 2014 fick Patrik sin tröja upphissad i taket i Scandinavium. Frölunda hedrar honom som en av dom största genom tiderna.
Idag är vi är aktiva agenter som helhjärtat ägnar oss åt AC Hockey, inget annat. Genom att resa runt och se mellan 350–400 matcher per år, besöka klienter och underhålla vårt nätverk är vi ständigt uppdaterade. Våra före detta lagkompisar, tränare, scouter och sportchefer är idag värdefulla kontakter. Hitta bästa best online casinos Canada och vinn riktiga pengar! All rådgivning är baserad på våra egna personliga erfarenheter och det vi själva har lärt oss genom åren, som aktiva spelare och som agenter.